Preduzeće 4solutions doo je specijalizovano za distribuciju i ugradnju opreme za sigurnosne sisteme, audio sistema za ozvučenje, izgradnju i održavanje informacijonih sistema i prodaju i razvoj rešenja za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena.
Dugogodišnje iskustvo u ovim oblastima nam omogućava da našim klijentima pružimo maksimalnu podršku i konsultacije u odabiru opreme kao i veliki izbor rešenja za uvođenje nekog od sistema ili kompletnog uređenja prostora. Naša vizija poslovanja je zadovoljstvo naših klijenata, stalno informisanje i uvođenje modernih tehnologija za unapređenje poslovanja, praćenje trendova i noviteta i konstantna prisutnost na tržištu.
Našim korisnicima nudimo širok asortiman opreme različitih svetskih proizvođača iz oblasti security-a i informacionih tehnologija kao i kompletna rešenja i integracije sa drugim sistemima.
Svim instalaterima i sistem integratorima nudimo čvrstu saradnju i podršku u odabiru opreme velikih svetskih proizvođača, dobre komercijalne uslove i veliku raspoloživost proizvoda.
Kao distributeri timeWORX rešenja za evidenciju i analizu radnog vremena , stvorili smo veliko poverenje naših klijenata koji nam upućuju svoje zahteve i stvaraju izazove za konstantan razvoj i unapređenje ovog sistema.
Naš tim je uvek spreman da odgovori na sve Vaše zahteve brzo i efikasno i zato budite slobodni da nam se obratite kako bi smo Vaše projekte realizovali na profesionalan način.