• Corrector – štiti od nesmotrenosti i vrši automatske korekcije u sistemu
 • Monitor – automatska obaveštenja o odstupanjima zaposlenih u odnosu na njihove radne obaveze
 • Status – informacije o prisutnosti zaposlenih…u sekundi
 • Visitor – zamenite papire, potpisivanje i prepisivanje ličnih dokumenata automatizovanim sistemom
 • Registar – Pratite prijave/odjave ili ih pregledajte naknadno
 • Reporter – Struktuirani izveštaji sa optimalnom količinom informacija … automatski na e-mail
 • Menadžeri – Izveštaji koji su Vam potrebni i koji Vas interesuju, e-mailom – intuitivno i pregledno
 • Ljudski Resursi -Ostvareno i planirano radno vreme, dolazak, odlazak… pogledajte učinak zaposlenih
 • Računovodstvo – Obrada evidencije radnog vremena u različitim formatima optimizovanim za dalju upotrebu
 • Radnici – Neka vaše zalaganje na poslu bude primećeno!

Corrector

Štiti od nesmotrenosti i vrši automatske korekcije u sistemu

Modul timeWORX sistema koji sprečava zloupotrebe, greške i nesmotrenost korisnika.

Ne plaćajte “napumpane” prekovremene sate zaposlenima i smanjite troškove. timeWORX sistem će razdvojiti stvarni i prekovremeni rad od sati “zaboravnih” korisnika koji se ne odjavljuju.

Ne gubite vreme na ispravljanje grešaka. Dozvolite zaposlenima da koriguju razlog izlaska, a sistemu da eliminiše duplirane autorizacije. Sve ovo zahvaljujući opciji DoupleX koja je sastavni deo modula Corrector.

Monitor

Automatska obaveštenja o odstupanjima zaposlenih u odnosu na njihove radne obaveze

Prati i alarmira:
raniji (suviše rano)/ kasniji (suviše kasno) dolazak na posao
raniji (suviše rano) / kasniji (suviše kasno) odlazak sa posla
skraćeni (suviše kratak) rad i/ili produženi (suviše dug) rad
ukupno ostvareno radno vreme
nepravilnosti i nelogičnosti u aktivnostima zaposlenih
godišnje odmore, putovanja, odsustva, bolovanja
Svi izveštaji su automatizovani i svaki korisnik može da dobija izveštaje prilagođene svojim potrebama na e-mail. Sistem Vam omogućava da podesite:

 • nivo alarmiranja,
 • nivo praćenja,
 • radna jedinica/zaposleni,
 • za odabrane dane, …

monitor


Status

Informacije o prisutnosti zaposlenih…u sekundi

Obezbeđuje brzi uvid u trenutno stanje svih zaposlenih:

 • prisutan (u objektu),
 • odsutan,
 • službeno odsutan,
 • pauza,
 • itd..

Status će Vam omogućiti da dobijete ove informacije uz samo jedan klik.
Imajte uvid u sve relevantne podatke – trenutno stanje zaposlenog, kontrolna tačka na kojoj je izvršena poslednja autorizacija, vreme i datum.
Struktuiran kroz organizaciono stablo, Status omogućuje pregled željene organizacione jedinice i svih zaposlenih u njima. Svaki zaposleni ima mogućnost pregleda određenih delova organizacione strukture (od svoje pozicije na niže), a administrator može ta prava naknadno proširiti.


Status/moduli


Visitor

Zamenite papire, potpisivanje i prepisivanje ličnih dokumenata automatizovanim sistemom

Svakom zaposlenom omogućeno je da najavi svoje goste da bi se unapred izvršila provera i priprema za očekivane posete.

Visitor prati goste od prijave na portirnici, do napuštanja kompanije. Prilikom prijave gosta sistem automatski vrši proveru prisutnosti domaćina, čime se skraćuje trajanje procesa i povećava sigurnost. Ukoliko domaćin nije trenutno tu, gost neće biti u mogućnosti da uđe u dalju proceduru.

timeWORX sistem u modulu Visitor ima mogućnost automatskog očitavanja novih – biometrijskih ličnih karata, zahvaljujući čemu se gost zadržava još kraće prilikom dolaska.

Svaka poseta mora biti verifikovana (potvrđena) od strane domaćina; u protivnom, sistem “alarmira” službu obezbeđenja čime se otvara bezbednosna procedura.


Visitor


Registar

Pratite prijave/odjave ili ih pregledajte naknadno

Omogućuje dinamičko praćenje svih prijava i odjava nastalih u sistemu. Nivo pregleda i pravo uvida definisani su individualno za svakog korisnika.

Registar ima mogućnost pravljenja izveštaja o izvršenim autorizacijama za željeni vremenski period koji mogu biti za pojedinca ili grupu korisnika sa dva raličita moguća prikaza – hronološki ili po korisniku. Izveštaji su pregledni, jer se uz pomoć grafičke prezentacije lako uočavaju različita stanja.

Ovaj modul je veoma koristan službi obezbeđenja u slučaju pojave kritičnih događaja, jer prati kretanje zaposlenih ili gostiju kroz organizaciju, odnosno istoriju autorizacija na svakoj kontrolnoj tački.


Registar


Reporter

Struktuirani izveštaji sa optimalnom količinom informacija … automatski na e-mail

Na osnovu prijava i odjava zaposlenih Reporter vrši analizu i daje Vam pregled: obračuna radnih sati, radnih dana, prekovremenog rada, noćnog prekovremenog rada. Sve u vezi sa radnim obavezama ili odsustvima zaposlenih na dnevnom, mesečnom nivou ili za željeni period.

Nivo i vrsta potrebnih podataka u izveštajima se razlikuju u zavisnosti od toga kome su namenjeni, tako da Reporter kreira različite izveštaje za:

 • menadžment
 • ljudske resurse
 • računovodstvo
  • Za sve tipove izveštaja, moguće je podesiti automatsko izveštavanje (putem e-maila), gde svaki zaposleni u zavisnosti od dodeljenih mogućnosti pregleda (hijerarhijski) može da dobija željene izveštaje na e-mail, a na osnovu izabranih parametara u odabrano vreme.


Reporter

Menadžeri

Izveštaji koji su Vam potrebni i koji Vas interesuju, e-mailom – intuitivno i pregledno

Izveštaji koje za Vas generiše timeWORX možete prilagoditi svojim potrebama na veoma jednostavan i brz način. Sistem Vam omogućava praćenje utroška radnog vremena koje Vaši zaposleni provode na radnom mestu.

Brz i efikasan način da uočite “uska grla” u Vašoj organizaciji posla i eliminišete nepotrebne prekovremene radne sate, što direktno utiče na smanjenje troškova i povećanje profita.

Ne tražite informacije u sistemu… definišite koje su Vam informacije potrebne i čekaće Vas svako jutro na e-mailu… šta Vam treba, pregledno, na Vašem e-mailu.


menadzeri

Ljudski Resursi

Ostvareno i planirano radno vreme, dolazak, odlazak… pogledajte učinak zaposlenih

Da li vreme zaposlenih radi za Vašu kompaniju? timeWORX sistem prati korišćenje radnog vremena, evidentira bolovanje i godišnje odmore, slobodne dane, službeni put.

Sistem prati ranije/kasnije dolaske i odlaske zaposlenih, ukupno ostvareno radno vreme i pruža Vam mogućnost da jednostavnim pregledom izveštaja uočite prekovremene radne sate, ostajanja, odlaske i strukturu iskorišćenosti radnog vremena.

Ne trošite vreme na uočavanje problema, iskoristite ga na kvalitetna rešenja!


Ljudski Resursi

Računovodstvo

Obrada evidencije radnog vremena u različitim formatima optimizovanim za dalju upotrebu

Zahvaljujući dobroj organizaciji i opciji za eksport podataka u željenom formatu, timeWORX sistem vrši kompletnu pripremu ličnih dohodaka…samo primenite koeficijente.

timeWORX sistem za evidenciju radnog vremena podržava integraciju sa već postojećim sistemima obračuna ličnih dohodaka i moguća je na zahtev korisnika..
Radnici

Neka vaše zalaganje na poslu bude primećeno!

Brza i laka prijava u sistem i autorizacija – sa timeWORX sistemom možete se autorizovati za svega nekoliko sekundi i nastaviti sa svojim radnim obavezama.

Imajte uvid u ono po čemu Vas šefovi vrednuju… kada ste došli na radno mesto, koliko ste pauza iskoristili, Vaš prekovremeni rad.


radnici