Projektovanje, razvoj i implementacija poslovnih IT rešenja

Kao četvrti segment poslovanja, kompanija 4 SOLUTIONS svojim korisnicima nudi kompletno rešenje u projektovanju i izradi računarskih mreža, telefonskih centrala, hardveru i softveru za različite poslovne namene, kao i automatizaciji poslovnih sistema koji će poboljšati i ubrzati vaše poslovne procese i unaprediti celokupno poslovanje.
Dugogodišnje iskustvo u radu našeg preduzeća je garant za visokokvalitetna rešenja za potrebe svakog klijenta, bez obzira na veličinu zahteva, naime, od ponude osnovnih stvari poput laptopova, desktop računara, štampača pa do ponude kompletnih it tešenja po sistemu ključ u ruke (mrežnih I serverskih rešenja, telefonskih centrala I implementacije).IT-Resenja

U našoj ponudi možete pronaći računare I servere proizvođača IBM/LENOVO i HP, storidže EMC, UPS uređaje APC, IBM i HP, mrežnu opremu CISCO, LINKSYS, ALLIED TELESIN, notebook računare IBM/LENOVO, HP, DELL.Printere LEXMARK, HP, CANON, za veliki obim štampe XEROX, telefonske centrale I dodatnu opremu PANASONIC.

Takođe nudimo I kvalitetna rešenja outorsinga printera, I outsorsinga serverskih resursa.Radimo projektovanje mrežnih sistem I telefonskih mrežnih instalacija. Vršimo usluge servisiranja I održavanja sve računarske opreme, servera, mrežnih sistema, I telefonskih sistema, kako u našem servisu, tako I na lokaciji korisnika. Pružamo usluge daljinskog održavanja I servisiranja računarskih I telefonskih sistema.